Bezig met laden...
Alt

Heeft u niet iedere dag evenveel zin om te koken en zou u het fijn vinden om een warme maaltijd op een vaste dag bij u thuis bezorgd te krijgen? Dan is de maaltijd- service van Apetito misschien iets voor u.

 

Hoe werkt het?
U kiest zelf de vaste bezorgdag(-en). Dat kan 365 dagen per jaar, dus ook in het weekend of op feestdagen.
Uw maaltijd wordt tussen 10: 30 uur en 13:00 uur bij u bezorgd in een thermobox en blijft dan nog ongeveer 1,5 uur warm. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan maaltijden. Kijk voor het assortiment en de prijzen op de website www.apetito.nl of bet gratis: 0800-023 29 75.

Als u in Bocholtz of Simpelveld woont en via d'r Durpswinkel uw maaltijden plant, krijgt u een kleine korting. U kunt ook direct bij Apetito plannen en heeft dan ook de mogelijkheid om diepvriesmaaltijden te bestellen die u zelf in de magnetron warm kunt maken.

 

Onze soepmomenten

Wilt u ook samen met buurtbewoners genieten van een kopje soep met vers brood? Dat kan op maandag t/m vrijdag tussen 11.30-14.00 uur in de Rode Beuk te Simpelveld. We maken een gezellige tafel gereed waarop naast een heerlijk bord soep ook vers brood met goede boter niet mag ontbreken. Geen zin om alleen te komen of bent u niet zo mobiel? Misschien kunt u iemand mee vragen of zelfs trakteren. Een kopje soep kost slechts € 1,50. Aanmelden is niet nodig. Loop gezellig binnen. U bent van harte welkom. Maar OP=OP.

 

Komt u ook gauw eens proeven?

 

Elke 2e dinsdag van de maand organiseren wij in samenwerking met Meander “Samen tafelen”. Hiervoor u zich inschrijven. Voor meer informatie zie actueel

Ook kunnen we ondersteuning bieden bij het regelen van een brengservice van een willekeurige supermarkt.

 

Wederdienst Alt

Onze service is gratis, maar een vrije gift is uiteraard welkom. Wat we nog liever zien: bied aan om iets voor een ander te doen. Dat kan iemand zijn uit uw straat of buurt, maar het zou ook kunnen via de website wehelpen.nl

Weet u niet goed wat? Vraag het ons. We denken graag met u mee.