Bezig met laden...
Alt

SPULLEN NIET WEG, LAAT ONS ZE REPAREREN

Op zaterdag 31 maart blazen we weer nieuw leven in defecte spullen. In het Repair Café in Bocholtz komen we samen op de Wilhelminastraat 19, om te redden wat er nog te redden valt. Gooi oude spullen dus niet zomaar weg, de kans is erg groot dat er nog iets aan het defect te doen is.

Bromt je pc? Zit er een scheur in die favoriete blouse? Is de linker speaker van je stereo stuk? Zuigt je stofzuiger alleen nog maar de onzichtbare deeltjes? Loopt je ketting steeds van je fiets? Of is er iets anders kapot?
Wij zitten de laatste zaterdag van maart weer voor je klaar om naar allerlei defecten te kijken en ze samen met jou te repareren. Deskundigen en gereedschap zijn ter plekke, nieuwe onderdelen hebben we helaas niet. Kom langs en ervaar dat repareren leuk kan zijn, al helemaal omdat je een hoop geld kunt besparen: je hoeft géén nieuwe aanschaf te doen.

Een gave voor de reparatie, en daarmee aan het Repair Café waarderen we ontzettend, het staat je echter vrij.

De Repair Café-vlag wijst je de weg naar de Wilhelminastraat 19 in Bocholtz, waar we je in Dienstencentrum Op de Boor van harte welkom heten met koffie en thee.
We zijn er van 10 tot 13 uur.

Wil je meewerken met ons of andere informatie vinden over het Repair Café, ga dan naar onze site: www.repaircafeparkstad.nl  Je mag ook bellen als je vragen hebt via telefoonnummer: 06 – 53562168.

Wat is een Repair Café ook weer precies?
Een Repair Café wordt landelijk in veel buurten georganiseerd, waarbij repareren centraal staat. Vrijwilligers blazen defecte spullen nieuw leven in, met als doel het verkleinen van de afvalberg, het behouden van kennis over repareren én het versterken van het buurtgevoel.