Bezig met laden...
Alt

Heeft u boodschappen nodig, ligt er strijk te wachten of een klein klusje wat niet afkomt? Heeft u vervoer nodig, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis? Heeft u behoefte aan een warme maaltijd op vaste dagen, of wilt u een scoot-mobiel of hulpmiddelen lenen? Voelt u zich eenzaam en wilt u andere mensen leren kennen? Stel uw vraag bij d’r Durpswinkel en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!

Onze vrijwilligers brengen elke hulpvraag in kaart en helpen u met een oplossing.
Ook voor professionele hulp kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u doorverwijzen. In het team zitten namelijk niet alleen goed opgeleide vrijwilligers, maar ook ouderenadviseurs, maatschappelijk werkers, WMO consulenten en consulenten van ISD Kompas.

Eigenlijk kunt u met alle vragen bij ons terecht. Wanneer we niet meteen een antwoord hebben, dan zoeken we het voor u uit en koppelen dit terug.

HEEFT U GEEN FAMILIE, VRIENDEN OF BUREN DIE U KUNNEN HELPEN? BEL ONS DAN OF KOM LANGS BIJ D’R DURPSWINKEL.

DE KOFFIE STAAT VOOR U KLAAR.

Wederdienst Alt

Onze service is gratis, maar een vrije gift is uiteraard welkom. Wat we nog liever zien: bied aan om iets voor een ander te doen. Dat kan iemand zijn uit uw straat of buurt, maar het zou ook kunnen via de website wehelpen.nl

Weet u niet goed wat? Vraag het ons. We denken graag met u mee.