Bezig met laden...
Alt

Wilt u af en toe voor een paar uurtjes per dag een scootmobiel lenen en woont u in Bocholtz of Simpelveld? d’r Durpswinkel maakt dit, in samenwerking  met  Welzorg, voor u mogelijk.

Zowel in Bocholtz als in Simpelveld staat een scootmobiel voor u klaar. Het enige dat u nodig heeft is een geldig pasje waaruit blijkt dat uw rijvaardigheid is getest. Heeft u geen pasje? Dan komt eerst iemand van Welzorg bij u langs om uw rijvaardigheid te beoordelen.

Verqeet niet uw pasje mee te nemen als u de scootmobiel komt halen, anders moqen wij u de scootmobiel helaas niet meegeven.

Wist u dat u in meerdere steden in Nederland een scootmobiel kunt lenen met hetzelfde pasje? Dat kan heel handig zijn als u met het openbaar vervoer op uw bestemming aankomt en er een scoottmobiel voor u klaar staat. Bel wel tijdig om er eentje te reserveren en te kijken of er mogelijk bepaalde voorwaarden gelden in de plaats waar u naar toe gaat.

In het voorjaar van 2023 beginnen wij weer met onze gezellige scootmobiel tochten!

 

Wederdienst Alt

Onze service is gratis, maar een vrije gift is uiteraard welkom. Wat we nog liever zien: bied aan om iets voor een ander te doen. Dat kan iemand zijn uit uw straat of buurt, maar het zou ook kunnen via de website wehelpen.nl

Weet u niet goed wat? Vraag het ons. We denken graag met u mee.