Bezig met laden...
Alt

Op dit moment hebben we geen vrijwilliger voor strijkhulp. Wanneer u interesse heeft om vrijwillig een steentje bij te dragen dan horen wij dat graag.

Kijkt u op tegen een mand vol was die gestreken moet worden? Heeft u niemand in uw directe omgeving die u daarbij kan helpen en woont u in Bocholtz of Simpelveld? Bel dan naar d’r Durpswinkel of kom langs.

Als u gebruik wilt maken van onze strijkservice, mag u per keer maximaal 10 kledingstukken brengen. Als brengen een probleem voor u is, kan een vrijwilliger ze bij u komen ophalen.

De was wordt vervolgens in d’r Durpswinkel gestreken en netjes opgevouwen. U kunt het strijkgoed op een afgesproken tijdstip zelf komen afhalen of door een vrijwilliger bij u thuis laten bezorgen.

D’r Durpswinkel kan ook een strijkservicebedrijf voor u regelen. Daar zijn wel kosten aan verbonden. U krijgt vooraf te horen hoe hoog die zijn en kunt dan zelf beslissen of u gebruik wilt maken van de service.

Wederdienst Alt

Onze service is gratis, maar een vrije gift is uiteraard welkom. Wat we nog liever zien: bied aan om iets voor een ander te doen. Dat kan iemand zijn uit uw straat of buurt, maar het zou ook kunnen via de website wehelpen.nl

Weet u niet goed wat? Vraag het ons. We denken graag met u mee.